Exklusiva möteslokaler för
representationsmiddagar i Stockholm

information_01.jpg

I Stockholms Vinkällares vackra möteslokaler på Döbelnsgatan får ni tillgång till exklusiva och unika lokaler mitt i centrala Stockholm. Våra fyra separata rum skapar en perfekt plats för fest, affärslunch, representationslunch och möten. Både företag och privatpersoner är varmt välkomna till oss.

Drick goda viner 

Alla våra gäster är välkomna att utnyttja möjligheten att ta med egna drycker till självkostnadspris när ni bokar hos oss – det innebär att ni dricker goda viner till samma pris som ni gör hemma. Era egna viner kan ni sedan dricka när ni har middagar hos oss.

Om du så önskar tar istället vi hand om vinvalet. Hos oss får du och dina gäster hjälp av vår kunniga personal som föreslår lämpligt vin till middagen. Givetvis kan vi ge både förslag på lämpliga drycker till våra menyer såväl som ombesörja inköpet på Systembolaget.

Som gäst hos oss kan du också hyra vinskåp där dina viner förvaras i rätt temperatur och luftfuktighet. När det sen är dags för representationsmiddagen finns de därmed redan där.

Om Stockholms Vinkällare

Stockholms Vinkällare finns sedan 1989 mitt i Stockholm nära Johannes kyrka. Här finns en stämningsfull och personlig miljö med varm atmosfär och spännande kontraster mellan antikt och modernt. I själva lagerkällaren ligger fantastiska viner och mognar sakta, allt medan många vinsällskap håller sina provningar i våra lokaler.

Vi arrangerar också cocktailmottagningar, effektiva företagsluncher, viktiga representationsmiddagar och glada fester. Hos oss blir tillställningarna annorlunda och mer personliga än vid ett vanligt restaurangbesök, och lokalerna är idealiska när man vill träffas mer avskilt.

Miljön

När du besöker oss vill vi att du skall koppla av och njuta av livets goda – njuta av en vacker miljö, god mat och goda viner. Våra förtroliga lokaler är därför anpassade för en mer exklusiv representation. Varje detalj är vald med omsorg för att ert besök ska bli så njutbart som möjligt. Som en lika stor självklarhet är våra vinglas noggrant utvalda för att ta fram de allra bästa egenskaperna hos vinet.

Vi kan arrangera allt från mindre halvdagskonferenser och luncher till stora middagar och fester. Med tre separata rum som rymmer 50, 30 eller 18 sittande gäster anpassar vi platsen efter dina önskemål för att du ska få en fest- eller möteslokal som motsvarar dina förväntningar. De två större rummen ligger i direkt anslutning till varandra och kan även öppnas upp till ett större rum, som i sin tur kan rymma 80 personer. Vi har därmed all den plats som krävs för att förverkliga den önskade tillställningen.

Maten

Våra skickliga kockar skapar allt från affärsluncher och enklare bufféer till middagar på högsta gastronomiska nivå. I vår strävan att ge våra gäster den bästa kvaliteten vi förmår lagar vi alltid maten från grunden, och vi använder enbart de bästa råvarorna från de främsta leverantörerna. Du kan därmed räkna med en hög matkvalitet när du äter hos oss.

Våra bufféer har alltid ett tema för kvällen såsom italiensk, asiatisk, skaldjur och svenskt. Vår à la carte-matsedel varieras och anpassas efter tillgång på råvaror beroende på årstiden.

Vinprovning

Vi har arrangerat vinprovningar och arbetat med vinlagring sedan 1989, vilket ger oss en lång erfarenhet. Vi har bl.a. Sveriges vinjournalister som trogna kunder.

För oss så är det viktigt att en vinprovning är något lustfyllt och roligt. Vinpreferenser är något högst personligt och det är bara du som avgör vad som är gott. När vi anordnar vinprovningar anpassas därför provningen alltid till gästernas intresse och förkunskaper, vilket gör att provningens inriktning varierar baserat på era önskemål.

Vi kan erbjuda grundläggande och lättsamma provningar där vi provar ett par olika vinstilar och samtidigt pratar om vin och mat. Vi ger enkla tips att dra nytta av i vardagen. Självfallet kan vi även arrangera mer avancerade varianter med exklusiva rariteter och professionella provningsledare. Vi anordnar även champagneprovning, chokladprovning samt mycket mer. Vi anpassar oss helt enkelt efter dig som gäst.

Det vi kort sagt erbjuder är festlokaler som ger lite mer – en unik och personlig upplevelse i en rogivande atmosfär som du och dina gäster sent kommer glömma. Ring oss på 08-21 43 30 eller maila till info@stockholmsvinkallare.com för att få veta vad vi kan göra för dig.

Min lilla trädgård catering