Boka unika och exklusiva
lokaler för företagsevent i Stockholm

Önskar du boka en lyxig festlokal för ett kommande företagsevent? Hos oss på Stockholms vinkällare hittar du en  unik festvåning  i Stockholm. Vi har gott om avskilda rum som med sin  stil och rogivande atmosfär skapar en privat och ostörd mötesplats. Självklart med hög service. 

Säsongsanpassade menyer och goda viner

Om ni önskar njuta av god mat kan vi garantera en hög matkvalitet med färska råvaror och menyer som är anpassade efter säsongen. Låt våra kockar göra er företagsfest i Stockholm till en gastronomisk upplevelse, oavsett om det gäller affärsluncher, enklare bufféer eller middagar. Vi har även bra tillgång till goda viner, och hos oss kan du ta med egen dryck eller vin om så önskas. Är du intresserad av att boka en vinprovning? I våra exklusiva lokaler med plats för upp till 80 personer kan vi erbjuda både vinprovningar samt mat till dessa. Vi kan även arrangera choklad- och champagneprovningar för den nyfikne. 

Centralt beläget i Stockholm

Utnyttja vår vackra festvåning i hjärtat av city för ditt företagsevent i Stockholm. Våra festlokaler är den perfekta platsen för affärslunchen eller representationsmiddagen, och vår personal med sin höga kunskapsnivå och servicekänsla garanterar att tillställningen blir lyckad. Även privata sällskap är självfallet varmt välkomna att hyra av oss.

Boka din fest eller event hos oss i vår centralt belägna festlokal i Stockholm och få tillställningen så lyckad som den kan bli. Ring oss på 08-21 43 30 eller maila till info@stockholmsvinkallare.com redan idag.