Fest & Event

Exklusiva möteslokaler för företag och privata sällskap

Stockholms Vinkällare öppnade 1990 mitt i Stockholm. Den första gästen var Sveriges kung,

Carl XVI Gustav, med sällskap. Lokalen har en varm atmosfär och personlig miljö, en oas mitt i city. Hos oss blir tillställningarna annorlunda och mer personliga än ett vanligt restaurangbesök och lokalerna är idealiska för dom som vill vara privata.

En trappa ner, i själva lagerkällaren, ligger fantastiska viner och mognar sakta, allt medan våra sällskapsrum fylls med cocktailmottagningar, arbetsluncher, viktiga representationsmiddagar, glada fester och förstås vinprovningar. 

Miljön 

Vi arrangerar allt från mindre halvdagskonferenser och luncher till stora middagar och fester. Vi har 3 separata rum som rymmer 50, 30 och 18 sittande gäster. De två större rummen kan öppnas upp så att 70 personer kan sitta tillsammans.

När du besöker oss vill vi att du skall koppla av och njuta av livets goda. Varje detalj är vald med omsorg för att ert besök ska bli så bra som möjligt.

Lika självklart som att våra vinglas är valda för att ta fram det allra bästa egenskaperna hos vinet.

Maten 

Våra skickliga kockar skapar både affärsluncher, enklare bufféer och middagar med bästa råvarorna i fokus.

Våra bufféer har alltid ett tema som exempelvis italiensk, asiatisk, skaldjur, svensk, och vår à la carte-matsedel varieras och anpassas efter årstider.

I vår strävan att ge våra gäster den bästa kvaliteten vi förmår, lagar vi maten från grunden och använder enbart de bästa råvarorna från de främsta leverantörerna.